Margriet de Greef

project- en managementondersteuning

Margriet wordt aanbevolen

Dhr. M.C. van Es,
gemeentesecretaris / algemeen directeur gemeente Schoonhoven: 
"Margriet is bijna een jaar werkzaam geweest bij de gemeente Schoonhoven. In deze hectische periode voorafgaand aan een gemeentelijke herindeling was zij multifunctioneel inzetbaar als bestuurssecretaresse, communicatiemedewerkster en projectassistente. Dit alles naar volle tevredenheid. Kenmerkend voor de professionele werkwijze van Margriet is haar grote verantwoordelijkheidsgevoel, betrokkenheid en integriteit." 

Dhr. J. Pel,
secretaris Raad van Bestuur Zuwe Hofpoort Ziekenhuis: 
“Margriet heeft gedurende een zwangerschapsverlof mij en de Raad van Bestuur op een voortreffelijke wijze ondersteund. Zij pakt zaken snel op en weet bij- en hoofdzaken goed van elkaar te scheiden. Margriet is plezierig in de omgang. Haar deskundigheid en integere wijze van benaderen maakt haar een zeer betrouwbare assistent en fijne collega.” 

Mw. I.M.O. Pedroli,
Olga Pedroli, Thuis in Zorg en Wonen:
 
“… Margriet verstond de kunst om onder alle omstandigheden haar kalmte te bewaren. Zij deed geconcentreerd en trefzeker haar werk en méér dan dat. lk heb veel steun gehad aan het pro-actief meedenken van Margriet bij het voorbereiden van agenda’s, het documenteren van besluiten en het afwerken van actiepunten. Ze maakte ook voortreffelijke verslagen van vergaderingen, zelfs als de inhoud nieuw voor haar was. Margriet kan goed samenwerken. Zij is vriendelijk, loyaal en uiterst betrouwbaar. Ze heeft bewezen ook in hectische omstandigheden stabiel en productief te blijven. Door haar ervaring en competenties is Margriet ruimschoots gekwalificeerd voor de functie van secretaresse Raad van Bestuur, directiesecretaresse of managementassistent. Dat zij daarbij bescheiden blijft maakt haar tot een door iedereen gewaardeerde collega. Wanneer een instelling of organisatie op zoek is naar tijdelijke secretariële ondersteuning op topniveau kan ik Margriet de Greef van harte aanbevelen.” 

Dhr. J. van Delden,
gemeentesecretaris / algemeen directeur gemeente IJsselstein: 
"Ik heb een tijd samengewerkt met Margriet in een complexe bestuurlijke omgeving. Wat mij aan haar is opgevallen is de rust die zij uitstraalt en het overzicht dat zij in alle hectiek behoudt. Margriet is in staat te analyseren en vanuit die analyse zelfstandig initiatieven te nemen. Daarbij is zij voortdurend op zoek naar verbeteringen. Het is niet moeilijk met haar samen te werken." 

Dhr. B. Cerutti,
directeur bedrijfsvoering gemeente IJsselstein: 
“Tijdens diverse afstemmingsvraagstukken leerde ik Margriet kennen als een kundige en doortastende professional. Dat is temeer te waarderen gegeven het complexe snijvlak dat bestaat tussen griffie en ambtelijke organisatie.” 

Mw. J.A. Thomson,
senior associate Derek Lovejoy Partnership, Bristol (GB): 
“…her cheerful personality will ensure that she fits well into any office environment. I have therefore no hesitation in highly recommending Margriet to any future employer.”